//sᴇᴄʀᴇᴛ ᴏғ ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴊ
S
ASSALAMUALAIKUM :)
Hi guys , thanks for visit my ugly blog . Follow me maybe ? I will follow you back ;)
Diary Princess HotStuff Them
sayang awak semua : *
18 May 2013 • 8:49 AM • 0 comments

hi  . 16hb hari tu hari guru kan ? k scha ucapkan selamat hari guru untuk ibu ayah scha yang mengajar kat smk Desa Cempaka tu : * 

haa . ini lha kawan scha kat sekolah . selalu gosip dengan mereka . apa yang best kat sini , time balik tu . hee . apa yang jadi bia kami jelah yang tahu . nanti jadi isu pula ; ) abis mak , abah , atok , nenek dea pangil datang sekolah nanti . hihi : D



emm now scha single . no more ajiez . no more ajiem . ehh ajiem tu ada : ) tapi as a friend lha . hee . scha dengan ajiem jadi kawan balik cam dulu . hope apa yang jadi malam nie tak ubahkan apa-apa diantara scha dengan ajiem . and scha pun lebih selesa berkawan dengan ajiem daripada bercouple . tapi sorry kalau alasan bodoh scha tadi tu menyakitkan hati ajiem . tapi apa pun scha repect ajiem . sebab ajiem cool jea . terima apa yang scha cakap : ' ) kenapalah scha tak dapat sayang ajiem : / hmmm tapi mungkin apa yang ajiem cakap tadi tu betul . eh maksud scha betul sangat-sangat ! melupakan seseorang tak semudah mengenali seseorang . apa lagi orang tu kita sayang . haha . btw thanks faham scha ajiem . insyaAllah kalau ada jodoh kita khawin terus k . tayah couple - couple . now kita kawan jea dulu k beb ; )

sekarang scha happy dengan life scha . scha ada semuanya : D tapi bab kata perpatah , hidup nie umpama roda . kadang - kadang kita di atas . kadang - kadang kita di bawah : / emm papea pun scha harap sangat scha tak hilang semua nie : ( scha sayag semua nie . lagi lagi kawan - kawan scha . i hope semua nie selamanya scha punya ; )

jadi . matlamat scha sekarang scha nak lupakan dea . sumpah nak lupakan dea ! and thanks fawaa sebab cerita A - Z kat tasha . kalau fawa tak cerita , agaknya sampai mati scha jadi cam orang bodoh : 3

# Azim Mohammad ,  Athirah Rabu , Nyiesa Hazizi , Dyna Alieya , Farah Miziey , Isha Jamaludin , Aynn Frhn 
   Jangan tinggalkan scha tau ! scha sayang korang . sayang sangat - sangat : *





WELCOME TO ALL

ASSALAMUALAIKUM

Welcome to my bloggie guys . Just be nice here . Btw follow me , I will follow you back ♡
TWEETLAND


FOLLOWERS